Vacatures

Heb je interesse in een baan bij ACT Connectivity Solutions? Bekijk dan het onderstaande overzicht met actuele vacatures of stuur een open sollicitatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen via jobs@act-connectivity.com. Solliciteren kan eenvoudig door het versturen van je motivatiebrief en curriculum vitae naar het e-mailadres dat in de vacature staat vermeld.

Openstaande vacatures

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.

Over ACT

Wij zijn een open, informele no-nonsens organisatie waarin medewerkers ruimte hebben voor ontplooiing van eigen initiatieven en ontwikkelingsmogelijkheden.

ACT werd 20 jaar geleden opgericht om gebruikers een merk te bieden met uiterst betrouwbare en constante kwaliteit bekabeling en netwerkproducten. Mix en match ACT-oplossingen naadloos in gebruik met bestaande merken.

Elke dag werken we aan betrouwbare connectiviteitsoplossingen om een vlotte IT- en AV-ervaring te bieden. ACT komt overeen met en overtreft de internationale normen voor maximale compatibiliteit. Bij ACT geloven we in het bieden van een constante kwaliteit elke keer dat je een ACT-product toepast. ACT bied je een zorgeloze aanpak www.act-connectivity.com.

ACT is onderdeel van de beursgenoteerde TKH Group. Wil je meer over ons weten? Bekijk de info op onze website of volg ons via LinkedIn.

Open sollicitaties

ACT biedt je tevens de mogelijkheid om een open sollicitatie te sturen via jobs@act-connectivity.com. Wij houden je CV in portefeuille en nemen contact met je op zodra er een concrete vacature is die aansluit op jouw profiel.

Loading
Loading